Hajókirándulás

A hajó Rab Óvárosának a kikötőjéből indul, 9.30-kor és 18-18.30 között ér vissza, tehát egy egész napos kurándulás, fürdéssel egybekötve.

Az első uticél a híres Zavratnicai fjord.Itt kb. 15 percet lesz a hajó, láthatnak egy II. Világháborúban elsüllyesztett uszályt, amit az angolok bombáztak le.
Ezen kívül a fjord híres arról, h itt forgatták a Winnetou Ezüst tó kincse című filmet.

Innen a hajó átmegy Goli szigetére.Goli sziget a volt Jugoszláviában férfi börtönként üzemelt.Itt kb. 1,5 órát tartózkodnak, ez alatt az idő alatt elmehetnek megnézni a börtönépületeket vagy kihasználhatják az időt fürdésre.Goli szigetén van az ebéd, az ebédet a hajón szolgálják fel, hal és hús között lehet választani, mindkettő grillen elkészítve, salátával.

Goli szigete után a jövetkezö kikötés SV.Grgur-szigete, itt tartották fogva a
női elitélteket. Kb egy óra fürdési lehetőség van.A szigeten sok őz és szarvas található, közűlük egy páran leszoktak menni a kikötőbe, meg lehet őket etetni, nagyon szelídek és barátságosak.

SV.Grgur szigete után a hajó visszaindul Rab-szigetére, de elötte még egy öbölfürdésre egy öbölben lehorgonyoz.Itt lehet jókat ugrálni a hajóról, a víz kristáytiszta.

Végezetül mielőtt a hajó kikötne, egy panoráma erejéig bemegy az Eufemija-öbölbe, ahol tökéletes panoráma képeket lehet készíteni.Az út során a szerencsésebbek delfineket is láthatnak :)